CITY'S PIZZA & BURGER

Recentreview


4 stjerner ud af 851 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra City's Pizza & Burger. Vil du vide mere? Få mere at vide

22 apr 2024 at 22:27 Maden ok. Leveringstiden meget længere end anslået på just-eat. Vi fik en brochure med, viste at vi via bestilling fra Just Eat har betalt 10-15 kr mere pr vare, det er sgu at føle sig røvrendt. Det har jeg ikke oplevet før ved andre restauranter
27 jan 2024 at 21:11 Maden var god men forsinket
19 nov 2023 at 23:38 Pizzaen havde fået for meget, så bunden var tør, den smagte ikke rigtig af noget udover dressing
6 nov 2023 at 0:42 Virkelig den bedste pizza som jeg har fået, og alle skal prøve hvidløgspizza
9 sep 2023 at 13:29 Stadig helt varm mad, og god mad til prisen
5 sep 2023 at 19:29 Vores bestilling blev ændret som vi anmod, Som ellers sjældent sker, og leverings tiden var super.
9 jul 2023 at 20:31 - Børnepizzaen var på str. med en frokosttallerken, men kostede 60 kr. - Alt brød var tørt. - Budet efterlod maden, uden pose, oven på skraldespand, da døren ikke blev åbnet - fordi han bankede på garagedøren!
4 jul 2023 at 8:44 jeg bestilte en deep pan pizza, jeg fik en halvbagt pizza oven på virkelig fladt brød, som skelte sig fra hinanden, og skorpen kunne hives af med dej der strækkede sig
24 jan 2023 at 20:20 Kom til tiden, burger var alletiders, men de havde glemt jeg bad om deep pan pizza og de havde glemt den extra topping jeg bestilte.